Rechtbank-Baliebijeenkomst werkgroep Personen- en Familierecht: "Voel jij je gehoord"

Datum: 24 september  2024
Aanvangstijd: 13:30
Locatie: Musis te Arnhem, Velperbinnensingel 15 te Arnhem
Kosten: € 105.00

Namens de Stichting Permanente Opleiding nodig ik u hierbij graag uit voor de bijeenkomst ‘Voel jij je gehoord’ die zal worden gehouden op dinsdag 24 september 2024 om 13:30 uur (ontvangst vanaf 13:00 uur). Let op, deze bijeenkomst vindt plaats in Musis aan de Velperbinnensingel 15 te Arnhem.

Tijdens deze bijeenkomst zullen, naast een plenair gedeelte met kennisoverdracht verzorgd door mr. A.V.T. (Toine) de Bie (Gerechtshof Amsterdam) over het nieuwe bewijsrecht in het familierecht, aan de hand van (uw ingebrachte) casussen / stellingen rondetafelgesprekken worden gevoerd met rechters en juristen van de rechtbank. Aansluitend zullen de uitkomsten van deze gesprekken worden teruggekoppeld en krijgt u tevens nog de gelegenheid (andere) vragen aan de rechtbank te stellen.

De bijeenkomst vangt aan om 13:30 uur stipt. Vanaf 13:00 uur staat een kopje koffie/thee voor u klaar. In verband met de toekenning van punten wordt van u verwacht dat u stipt op tijd aanwezig bent. Alleen wanneer u bij aanvang en aan het einde van de bijeenkomst de presentielijst tekent, zal u een certificaat worden toegezonden. Ook wordt van u verwacht dat u de cursuskosten tijdig voldoet en een evaluatieformulier invult en inlevert.

Aan deze bijeenkomst worden in het kader van hoofdstuk 4 van de Verordening op de advocatuur (Vakbekwaamheid van de advocaat) 3 punten (juridisch) toegekend.

Het programma voor deze bijeenkomst luidt als volgt:

13:00 uur inloop met intekenlijst / ontvangst met koffie en thee
13:30 uur inleiding door dagvoorzitter en kennisoverdracht "Het nieuwe bewijsrecht vanuit het
                perspectief van de beoefenaren van het familierecht"
14:15 uur indeling rondetafelgesprekken
14:30 uur pauze
14:45 uur rondetafelgesprekken aan de hand van (ingebrachte) casussen / stellingen
15:45 uur terugkoppeling van de gesprekken
16:00 uur conclusies
16:30 uur vragen en afsluiting
17:00 uur borrel
17:45 uur einde

U kunt zich tot en met maandag 16 september 2024 voor deze cursus aanmelden via onderstaande knop.

De organisatie stelt het zeer op prijs wanneer u bij aanmelding tevens aanlevert een eigen casus en/of stelling over een procesrechtelijke gebeurtenis in uw (familie)praktijk die raakt aan het thema 'Voel jij je gehoord'. Deze casus en/of stelling kan worden toegezonden naar mr. R.C.H. Bruinier via bruinier@vallei-advocaten.nl of naar mr. K. Broere via broere@boevefamilierecht.nl.

De cursuskosten ad € 105,00 dient u tegelijk met uw aanmelding te voldoen op IBAN rekeningnummer  NL11 SNSB 0946 3467 04 t.n.v. Stichting Permanente Opleiding Gelderland onder vermelding van uw naam én uw kantoornaam en het nummer van deze cursus: 2024 / 10.

N.B.: Als u nalaat het cursusnummer te vermelden bij uw betaling, loopt u het risico dat uw betaling niet tijdig wordt verwerkt en daarmee ook uw inschrijving.

Restitutie van cursuskosten is alleen mogelijk als u zich tijdig (uiterlijk 5 werkdagen vóór de cursus) afmeldt.

Als u niet deel kunt nemen omdat het maximale aantal deelnemers is overschreden, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gesteld.

Met vriendelijke groet,
namens de Stichting Permanente Opleiding


Vanessa van Westing-Kuipers.
secretaris

inschrijven

Inschrijven U kunt zich inschrijven voor Rechtbank-Baliebijeenkomst werkgroep Personen- en Familierecht: "Voel jij je gehoord"
Terug naar het agenda-overzicht